IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Doja Cat изкушава фенки със своя линия гримове

30 септември 2021 10 50

Певицата предлага палитра с 36 цвята

БГНЕС/IStockphoto

Чакането свърши! След като обяви, че е създала своя линия гримове, певицата Doja Cat пусна в продажба и първите продукти от нея. Тя се казва Planet Her и е в сътрудничество с марката BH Cosmetics.

„Тя най-сетне е тук!“, написа изпълнителката, споделяйки няколко кадъра от фотосесията за промоцията на новото ѝ начинание.

Звездата, която винаги е с по-нестандартен грим, включващ ефектна плаваща очна линия в различни цветове, се е снимала на фона на горски мъх.

„Вдъхновени от божествената енергия на природата и всичките ѝ призматични елементи“, пише на сайта на колекцията, която включва блестящи гланцове за устни, сенки за очи, няколко вида хайлайтъри и други.

Освен от шестте различни нюанса за устни, фенките на Doja Cat могат да избират измежду палитрите за сенки с четири цвята, както и една с цели 36. Има и комплект от пухкави четки за грим, чийто златист дизайн е по идея на певицата. Не бива да забравяме и спиралата с уникална четка.

„Нямам търпение“, „Ще си поръчам“, „Веднага ще си купя“, „Промотираш гримовете повече от албума си“, пишат последователите на звездата в Instagram.

Продуктите от колекцията на изпълнителката са с цени от 9 до 36 долара за брой.

Doja Cat обожава да ползва черна очна линия, като през последната една година експериментира с тенденцията „плаваща“, комбинираща различни нюанси на продукта и любимите си цветове сенки. Тя неведнъж споделя свои снимки, които вдъхновяват почитателките ѝ да се гримират по същия начин.

Днес, предлагайки гримовете, които тя използва, певицата предизвика дамите, харесващи визията ѝ, да експериментират с тях у дома, вместо да ходят в салона.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари